Βόλεϊ

«Στο φιλέ»: O Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στα κανάλια Novasports

Τρίτη 25/11, 19:00 Novasports 1 και Novasports 1 HD με τον Παντελή Λώλη

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανοίγει τα χαρτιά του στον Παντελή Λώλη! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD την εκπομπή «Στο Φιλέ», στην οποία καλεσμένος θα είναι ο επί σειρά ετών διεθνής αθλητής που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο του βόλεϊ.

O Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, υπό το ρόλο του «Ειδικού Συνεργάτη Novasports Events» μιλάει στον Παντελή Λώλη, για το Έπαθλο Novasports, το οποίο διεξάγεται φέτος για 13η χρονιά, για την απονομή του περσινού επάθλου η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στις 20:30, στην «Οδό Κασσάνδρας» στο Γκάζι, αλλά και για το πώς βλέπει τη φετινή Volley League και για τη μεγάλη του αγάπη, την Εθνική ομάδα.

Επίσης, «Στο Φιλέ» θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Κουβανού σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ και άσου της ρωσικής Ζενίτ Καζάν, Λεόν. Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Volley League.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x