Δελτία Τύπου

«Στο Φιλέ»: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος

Τρίτη 21/10, 19:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Παντελή Λώλη

Η Volley League μετράει αντίστροφα για την έναρξη της, και η εκπομπή «Στο Φιλέ», για 7η συνεχή χρόνια, βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα του νέου πρωταθλήματος! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή με τον Παντελή Λώλη, και πρώτο καλεσμένο στο στούντιο της Nova στη Κάντζα, τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σωτήρη Δρίκο, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 19:00, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» αναλύει το νέο πρωτάθλημα της Volley League, δίνει τα προγνωστικά του, ενώ αναφέρεται και στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση των 12 ομάδων που απαρτίζουν τη φετινή Volley League (ΑΟ Ορεστιάδας, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικας Σύρου, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Ολυμπιακός, ΓΣ Λαμία, ΑΟ Κηφισιάς, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΣ Άρης, Ένωση Τούμπας), ενώ θα προβληθούν και οι πρώτες δηλώσεις των προπονητών για το πρωτάθλημα.

Ακόμη, «Στο Φιλέ» θα υπάρχει γκάλοπ ανάμεσα στους αρχηγούς των ομάδων για τα φαβορί του τίτλου, ενώ θα παρουσιαστούν και οι νέοι ξένοι που θα αγωνιστούν στη Volley League.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x