Europa League

Στο ίδιο έργο… θεατές!

Σάλβιο κερνάει, Ροντρίγκο σκοράρει. Η Μπενφίκα με πρωταγωνιστές αυτούς τους δυο επικράτησε 2-0 της Αλκμααρ και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στα ημιτελικά του Europa League βρίσκεται η Μπενφίκα!

Η ομάδα της Λισσαβόνας επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Αλκμααρ, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά και, σε συνδυασμό με τη νίκη (1-0) στην Ολλανδία, πέρασε πανηγυρικά στην τετράδα της διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση ήταν δύο.

Ο Σάλβιο κερνούσε και ο Ροντρίγκο σκόραρε. Την αρχή την έκαναν στο 39,΄όταν οι παίκτες της Μπενφίκα έφυγαν σαν… σίφουνες στην αντεπίθεση και άνοιξαν το σκορ και το δρόμο για την πρόκριση. Σε μια ίδια φάση στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 69΄, οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι, "γράφοντας" το τελικό 2-0.

Ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σίλβιο, όταν στο 3' και σε μια σύγκρουση που είχε με ένα παίκτη των φιλοξενούμενων, έσπασε το πόδι του.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπενφίκα: Αρτούρ, Σίλβιο (3΄Αλμέιδα), Σικέιρα, Φέισα (64΄Πέρεζ), Λουϊζάο, Γκαράι, Σάλβιο, Αντρέ Γκόμεζ, Καρντόζο, Ροντρίγκο, Σουλεϊμάνι (70΄Μάρκοβιτς)

Αλκμααρ: Αλβαράντο, Γιόχανσον, Φιέργκεβερ, Ορτίθ (79΄ Έρικσεν), Ζουβελέουβ, Βίρτενς, Γκούντελι, Ελμ, Γιόχανσον, Μπεργκίς (78΄Χαγιέ), Μπίρενς (77΄Γκούντμουντσον)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x