Ελλάδα

Στο Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός (pics)

Για το Καρπενήσι όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν αναχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. «Ώρα για σκληρή δουλειά» τα λόγια του Νίκου Παππά.

Με πολλά νέα πρόσωπα (Κόνιαρης και Παπαγιάννης ενσωματώθηκαν χθες στην ομάδα) και όρεξη για πολλή δουλειά αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού.

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά για σκληρή δουλειά. Το κομμάτι της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας. Στόχος μας είναι ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και να βγάλει το καλό του πρόσωπο στο παρκέ», ήταν τα λόγια του Νίκου Παππά, για να προσθέσει ο Γιώργος Παπαγιάννης: «Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω. Στην αρχή είχα λίγο άγχος, αλλά με τον τρόπο που με υποδέχτηκαν όλοι στην ομάδα ένιωσα πιο άνετα. Χάρηκα ιδιαίτερα που συνάντησα και προπονήθηκα μαζί με τον Διαμαντίδη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και τα φιλικά και να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν».

inner

Τέλος, ο Αντώνης Κόνιαρης επεσήμανε: «Είναι μια εμπειρία για εμένα η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό και παράλληλα μία πρόκληση. Χθες στην πρώτη μου προπόνηση είναι αλήθεια πως ήμουν λίγο αγχωμένος αλλά αυτό ήταν μέχρι να γνωρίσω τους ανθρώπους της ομάδας και τα... κατατόπια στο ΟΑΚΑ. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά σε κάθε προπόνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x