Πόλο

«Στο κορυφαίο επίπεδο ο Ολυμπιακός»!

Στο υψηλότερο επίπεδο ανήκει η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της Προ Ρέκο, Μαουρίτσιο Φελούγκο, μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων το βράδυ της Τετάρτης.

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πάλεψε στην έδρα της Προ Ρέκο το βράδυ της Τετάρτης, έδειχνε ικανή να φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως στο τέταρτο οκτάλεπτο πρωταγωνιστές ήταν οι Ιταλοί που επικράτησαν με 9-7.

Ο αρχηγός της Προ Ρέκο, Μαουρίτσιο Φελούγκο, συμπεριέλαβε τους Πειραιώτες στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας του.

Μάλιστα τόνισε, πως το τελικό 9-7 ήρθε μετά από πολλή προσπάθεια για αυτόν και τους συμπαίκτες του:

«Δεν βρίσκω κάτι καινούργιο να πω. Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, χάνοντας 3-0. Ήμασταν αδικαιολόγητα χαλαροί. Στα θετικά τώρα, κρατάμε ότι καταφέραμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και ύστερα να πάρουμε το πάνω χέρι. Το σημαντικό ήταν η νίκη, ώστε να έχουμε το απόλυτο. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο και είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση που κάναμε απέναντι τους».

Ορέστης Κανελλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x