Χάντμπολ

Στο Λουξεμβούργο ο Παπαδιονυσίου

Στο πρωτάθλημα χάντμπολ του Λουξεμβούργου θα συνεχίσει την καριέρα του στη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Τάσος Παπαδιονυσίου.

Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου ανακοίνωσε την παραχώρηση του διεθνούς πίβοτ στην Κάεριενγκ, όπου αγωνίζεται από την περυσινή περίοδο ο Κώστας Γιαννόπουλος, για τον επόμενο χρόνο, ύστερα και από επιθυμία του ίδιου του διεθνούς αθλητή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

«Το τμήμα χειροσφαίρισης του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον αθλητή μας, Παπαδιονυσίου Αναστάσιο, λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στο εξωτερικό και, συγκεκριμένα, στη Handball Kaerjeng - Roude Leiw Bascharage που βρίσκεται στο Λουξεμβούργο.

Η ξαφνική αυτή διακοπή της συνεργασίας δημιουργεί ανακατατάξεις στη δομή και στη λειτουργία της ομάδας. Η φιλοσοφία μας, όμως, όλα αυτά τα χρόνια είναι να σεβόμαστε τις επιθυμίες των αθλητών μας και μας και να μην τους στεκόμαστε εμπόδιο στην εξέλιξη και στις επιθυμίες τους.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα, επιτυχίες και, κυρίως, υγεία. Ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας.

Σε ευχαριστούμε Τάσο για τη συνεργασία μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x