Stoiximan Super League

Στο… μικροσκόπιο ο Εσκάσι

Την περίπτωση του Αλμπέρτο Εσκάσι εξετάζουν στη Βέροια, αφού ο Ισπανός χαφ έχει προταθεί στη «βασίλισσα του Βορρά» και είναι γνωστός του Κίκε Ερνάντεθ από τη κοινή τους παρουσία στην Ερκουλες.

Το ενδιαφέρον της στην ισπανική αγορά έχει στρέψει η Βέροια, λόγω της παρουσίας του Κίκε Ερνάντεθ και του Χοσέ Γκρανέρο στην ομάδα.

Άλλωστε, οι τρεις πρώτες κινήσεις της «βασίλισσας του Βορρά» αφορούν παίκτες από τη χώρα της Ιβηρικής (Εσπράθα, Τζινάρ, Βάσκες Μπαρντέρα).

Δεν είναι οι μοναδικές, αφού στο σύλλογο της Ημαθίας έχει προταθεί και εξετάζει «ζεστά» ο Αλμπέρτο Εσκάσι. Ο Ισπανός χαφ είναι γνώριμος του Ερνάντεθ από την κοινή τους παρουσία στη Χέρκουλες. Πρόκειται για τον 25χρονο μέσο, ο οποίος είναι ένα κλασικό «εξαρο-οκτάρι» και ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που θέλουν να παίζουν στη Βέροια την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στη Βέροια έχει προταθεί και ο Μουσά Μαρεγκά. Πρόκειται για τον 23χρονο φορ της Αμιάν, ο οποίος σημείωσε πέρυσι εννέα γκολ σε 33 ματς. Ομως η περίπτωσή του δεν φαίνεται να απασχολεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x