Ελλάδα

Στο «μικροσκόπιο» της Εθνικής ο Κωνσταντόπουλος

Την πορεία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην Μίντλεσμπρο φέρεται να παρακολουθεί το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου.

Πολύ καλή είναι η παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην Μίντλεσμπρο, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Championship.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, το προπονητικό τιμ της Εθνικής Ελλάδας παρακολουθεί τον 35χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος είχε παίξει στα προκριματικά του Euro 2012 (κόντρα στη Μάλτα) με τη «γαλανόλευκη».

Συγκεκριμένα, την ιστοσελίδα «thenorthernecho» ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει επιλέξει ακόμα για την τριάδα στους τερματοφύλακας και ο «Dimi» είναι μεταξύ των υποψηφίων – μαζί με τον Στέφανο Καπίνο του Παναθηναϊκού, τον Ορέστη Καρνέζη (που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής) της Γρανάδα και τον Μιχάλη Σηφάκη του Ατρομήτου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της «Μπόρο», Αϊτόρ Καράνκα, δήλωσε επί του θέματος: «Είναι καλό που τον παρακολουθούν από την Ελλάδα. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Σε μία σεζόν κατά την οποία μπορεί να μην υπολογίζεται, τελικά να πάει στο Μουντιάλ. Μπορεί από εκεί που είσαι ξεχασμένος, τελικά να βρεθείς στο προσκήνιο.

Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί, επίσης, και το αντίθετο. Για μένα, εάν κάποιος από τους παίκτες μου πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό θα σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά και θα είμαι χαρούμενος. Είναι πολύ καλό να εκπροσωπεί ένας ποδοσφαιριστή εκτός από την πατρίδα του και τον σύλλογό του
».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x