Βόλεϊ

Στο Μπακού για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ των ανδρών, θα αγωνιστεί την Πέμπτη στις 16:00 ο Ολυμπιακός στο Μπακού με την τοπική Λοκομοτίβ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πλεονέκτημα του 3-0 σετ της πρώτης αναμέτρησης στου Ρέντη και χρειάζονται δύο σετ για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους «8».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δυο διαδοχικές και σπουδαίες προκρίσεις στο «χρυσό» σετ με Ινεγκόλ και Τουρ και, αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Παρνού-Μενέν.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και η αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

O προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως: «Μετά από τη νίκη με 3-0 σετ στο πρώτο ματς, έχουμε σίγουρα το πλεονέκτημα για πρόκριση στους ‘8’ του Challenge Cup. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα και, για να το πετύχουμε, οφείλουμε να αγωνιστούμε με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη, μέσω του συγκεκριμένου θεσμού και είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι για να επιστρέψουμε με την πρόκριση».

Ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε πως: «Μπορεί να έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα πρόκρισης, αλλά δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τη νίκη για πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους "8". Προερχόμαστε από δυο προκρίσεις μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x