Stoiximan Super League

Στο μυαλό του Μίτσελ

Ο Μίτσελ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την 11άδα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα των «ερυθρολεύκων». Δείτε το αυριανό πρόγραμμα των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ήταν όπως ακριβώς έπρεπε πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Χωρίς απώλειες βαθμών ή παικτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με άνεση και σκορ 3-0 και πλέον στρέφονται στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την περσινή φιναλίστ, Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καραϊσκάκη».

Όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι (πλην του Μανιάτη) προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού ο οποίος τόνισε χθες ότι έχει καταλήξει στους «11» που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη, χωρίς πάντως ν’ ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, οι Μποτία και Αμπιντάλ στο κέντρο της άμυνας και ο Μαζουακού αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά.

Για το δεξί άκρο «παλεύουν» Ελαμπντελαουί και Σαλίνο, ενώ στη μεσαία γραμμή πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Κασάμι, με τον Εντινγκά και τον Μιλιβόγεβιτς να διεκδικούν τη δεύτερη θέση δίχως να αποκλείεται να «χωρέσουν» αμφότεροι.

Σίγουρος είναι ο Τσόρι και ο Αφελάι για τα αριστερά, ενώ αν… περισσέψει θέση μεσοεπιθετικού υπάρχουν οι επιλογές Ντουρμάζ και Φουστέρ και ο Μήτρογλου έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης.

Το πρόγραμμα ΟΣΦΠ και Ατλέτικο

Αύριο αναμένεται στην Ελλάδα η αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η συνέντευξη Τύπου των «ροχιμπλάνκος» θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο «Καραϊσκάκη» και στις 20:00 θα προπονηθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Στις 17:00 θα μιλήσει ο Μίτσελ και ο Ρομπέρτο από πλευράς Ολυμπιακού. Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Ρέντη. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά για τα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x