Τένις

Το μεγάλο come back του Ναδάλ!

Επιστροφή στο νούμερο 2 στην κατάταξη της ATP για τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον «πρόωρο» αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αντίθετα με τη γνωστή ρήση, φαίνεται ότι «ενός καλού μύρια έπονται» για τον Ραφαέλ Ναδαλ.

Εκτός από την πρόκριση του στα ημιτελικά του Ρολαντ Γκαρός, ο Ισπανός ξεπέρασε στην σχετική κατάταξη το μέχρι πρότινος νούμερο 2 Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 31χρονος τενίστας από την Μαγιόρκα έχει επιστρέψει στο αγαπημένο του Γκραν Σλαμ και την αγαπημένη του επιφάνεια, την χωμάτινη και δείχνει έτοιμος να κατακτήσει του 10 τρόπαιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Ράφα μετά και τα προημιτελικά αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση πίσω μόνο από τον Άντι Μάρεϊ και δεδομένου του αποκλεισμού του Νόλε και του τραυματισμού του Φέντερερ έχει την ευκαιρία να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Σε περίπτωση που ο Ναδάλ φτάσει στον τελικό και κερδίσει το Ρολαντ Γκαρός θα μειώσει την διαφορά από τον Άντι Μάρεϊ, ενώ σε περίπτωση που ο Στάνισλας Βαβρίνκα φτάσει στο 4ο Γκραν Σλαμ της καριέρας του θα ανέβει αυτός στο νούμερο 2, με τον Ράφα στην τρίτη θέση. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Ισπανός θα κρατήσει την δεύτερη θέση, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την εξαιρετική του χρονιά.

Δείτε εδώ την τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη της ATP

inner

Να θυμίσουμε τα ζευγάρια των ημιτελικών του Παρισινού Γκραν Σλαμ:

Παρασκευή 9 Ιουνίου:

13:50 Άντι Μάρει-Στάνισλας Βαβρίνκα
13:50 Ραφαέλ Ναδάλ-Ντομινίκ Τιέμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x