Στίβος

Στο ΟΑΚΑ το γκρουπ Ντοφέν

Στην ημερίδα του ΟΑΚΑ στα μέσα του επόμενου μήνα αναμένεται να γίνει το ντεμπούτο των αθλητών του Φρανσουά Ντοφέν για τη χειμερινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής στίβου θα εκμεταλλευτεί την προπονητική ημερίδα για να δει τους αθλητές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Για τον Δημήτρη Τσιάμη, η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Πράγας είναι δεδομένη. Ο πρωταθλητής του τριπλούν δεν θέλει να περιοριστεί μονάχα στην παρουσία του εκεί, αλλά και να διακριθεί, φτάνοντας στα 17 μέτρα.

«Θα ήθελα να κάνει αγώνες στο εξωτερικό, όμως, αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο. Υπάρχουν δύο μίτινγκ, ένα στις 3 Ιανουαρίου και ένα στις 28 Φεβρουαρίου. Χρονικά, κανένας από τους δύο αγώνες δεν είναι εκεί που τον θέλουμε. Σε κάθε περίπτωση, είναι δύο περιπτώσεις που θα αξιολογήσουμε», τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Στους αγώνες της χειμερινής περιόδου θα πάρει μέρος και ο Νίκος Τσιώκος, που, παρά το γεγονός ότι απέχει καιρό από την αγωνιστική δράση, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να "κυνηγήσει" καλές επιδόσεις στο αγώνισμα.

Ανάλογους στόχους έχει και ο Τάσος Γαλαζούλας στο μήκος, αφού στη διάρκεια της περυσινής χειμερινής σεζόν είχε φτάσει στα 7.70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x