Κολύμβηση

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στρέφεται ο Γκολομέεβ

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στρέφεται ο Κριστιάν Γκολομέεβ, που θα διεξαχθεί 6-11 Δεκεμβρίου, στον Γουίνστορ του Καναδά.

Την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας έχει ξεκινήσει ο Κριστιάν Γκολομέεβ, που θα πραγματοποιηθεί 6-11 Δεκεμβρίου, στον Καναδά. Χωρίς να έχει υποχρεώσεις με το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, όπου εκεί κάνει τις σπουδές του, ο Έλληνας Κολυμβητής στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο οποίο θα έχουμε και άλλες ελληνικές εκπροσωπήσεις. Συγκεκριμένα, το παρών θα δώσουν ακόμα ο Ανδρέας Βαζαίος και ο Απόστολος Χρήστου.

Όσον αφορά τον Γκολομέεβ, αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο 25αρας πισίνας καθώς είχε αγωνιστεί ξανά και το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, όπου είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά. Αυτή την στιγμή, ο Έλληνας Κολυμβητής αναζητά χορηγούς προκειμένου να εξασφαλίσει και την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης που θα γίνει το καλοκαίρι του 2017.

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x