Ελλάδα

Και ο Στογιάνοβιτς για την Εθνική

Υποψήφιος να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας είναι ο Σλάβισα Στογιάνοβιτς, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου. «Εάν είναι αλήθεια, θα είναι τιμή μου», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Ένας έμπειρος προπονητής που αρέσκεται σε «δύσκολες αποστολές» φέρεται να απασχολεί αυτή τη στιγμή την ΕΠΟ και τον Γιώργο Καραγκούνη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία για τον πάγκο της.

Ο λόγος για τον Σλάβισα Στογιάνοβιτς, ο οποίος την περσινή σεζόν έσωσε την Λιρς από τον υποβιβασμό στο βελγικό πρωτάθλημα, και παλιότερα είναι καταφέρει να εκθρονίσει την Παρτίζαν όντας στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Στην πατρίδα του 45χρονου τεχνικού γράφουν ότι είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την Ελλάδα και φιλοξενούν δηλώσεις του...

«Εάν είναι αλήθεια, θα είναι τιμή μου. Δεν είναι μικρό πράγμα να σε θέλει μία πρώην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ωστόσο, δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο», ήταν οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού.

Μέχρι τώρα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχουν πάρει θέση για τα δημοσιεύματα αυτά των σερβικών ιστοσελίδων. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το όνομα του Στογιάνοβιτς ανάμεσα σε εκείνα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x