Αγγλία

Στο… ραντάρ της Ίντερ ο Ντζέκο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ φέρεται να βρίσκεται ο Εντίν Ντζέκο, ο οποίος αναμένεται σύντομα να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Την περίπτωση του Εντίν Τζέκο εξετάζουν στην Ίντερ για να αντικαταστήσουν στο τέλος της σεζόν τον Ντιέγκο Μιλίτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Ο Αργεντινός φορ είναι πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του και οι «νερατζούρι» - μαζί με την Μίλαν και τη Γιουβέντους – φέρονται να επιθυμούν την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού.

«Χρειάζεται να παίζω περισσότερο. Έχω ξεκινήσω ως βασικός μόνο σε τέσσερα ματς στην Premier League, αλλά αν με χρησιμοποιήσουν για 90 λεπτά, τότε όλα είναι πιθανά. Είναι δύσκολο, επειδή δεν έχω παιχνίδια στα πόδια μου και όταν έχει ξεκινήσει μόλις σε τέσσερα ματς, μερικές φορές μπορεί να τα πας καλά και άλλες όχι», τονίζει ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Υπάρχει το Champions League και το Λιγκ Κπα, όμως δεν είναι αρκετό για εμένα. Κάθε επιθετικός θέλει να παίζει για 90 λεπτά, όχι για 45 ή για 50, ή πόσω μάλλον για 15 λεπτά. Είμαι εδώ και απομένουν 18 μήνες στο συμβόαλιό μου. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» υποστηρίζει ότι η πιθανή απόκτηση του Τζέκο θα κοστίσει περίπου 18 εκατ. ευρώ στον υποψήφιο αγοραστή του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x