Stoiximan Super League

Στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός

Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι», που θα απολογηθούν την Πέμπτη 07/11 και ώρα 13:00, κινδυνεύουν ακόμη και με τιμωρία της έδρας, ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γλιτώσουν με ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Επίσης, ενώπιων της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Κ20 της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς για ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20
-- Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ν. Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x