Stoiximan Super League

«Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Μήτρογλου»

Νέο δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου υποστηρίζει ότι ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

Τέλος δεν έχουν τα δημοσιεύματα που αφορούν τον μελλοντικό σταθμό στην καριέρα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, η βρετανική «Mirror» υποστηρίζει ότι ο Μπρένταν Ρότζερς, προπονητής της Λίβερπουλ, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικός και ενός χαφ, με τον διεθνή επιθετικό των Πειραιωτών να είναι αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Αποσπάσματα του δημοσιεύματα

«Ο Μπρένταν Ρότζερς θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ δύο μεγάλες μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου για να μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει μία θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν. Μετά από το εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο προπονητής της ομάδας προσγειώθηκε απότομα μετά την ήττα (2-0) από την Άρσεναλ.

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες επιχειρούν να εισάγουν μία νέα οικονομική πραγματικότητα στον σύλλογο, τονίζοντας την ανάγκη να δίνουν μετά την περσινή σεζόν, όταν είχαν βάλει λίγα χρήματα. Για να μην υπάρξει απόσταση από την πρώτη τετράδα, ο Ρότζερς έχει εξηγήσει τη σημασία που έχει για εκείνον η προσεχής μεταγραφική περίοδος…

…Ίσως από τις πιο δύσκολες αποστολές που έχει να δώσει με τη διοίκηση, αφορά τα χρήματα που θα δαπανηθούν στην αρχή του νέου έτους. Ο προπονητής θέλει έναν επιθετικό και έναν μέσο, και έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι διαθέσιμος με ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό
».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x