Κύπρος

Στο τέλος ήταν… ΑΠΟΕΛ

Μόνος πρώτος και αήττητος συνεχίζει την πορεία του ο ΑΠΟΕΛ που… φόρτσαρε στο τελευταίο τέταρτο και επικράτησε 2-0 της Ανόρθωσης στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής. Δύσκολα η Ομόνοια τον Οθέλλο.

Μετά από μια ώρα παιχνιδιού ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή επικρατώντας 2-0 της Ανόρθωσης στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Α Εθνικής Κύπρου.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη άργησε να βρει ρυθμό στο ματς, με το πρώτο ημίχρονο να φεύγει ανεκμετάλλευτο, παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο πλευρές να προηγηθούν.

Στο δεύτερο μισό του ματς όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, άρχισαν να απειλούν, με τον Μαντούκα στο 64’ να προσφέρει την… πρώτη λύση για την ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα σε μια φάση με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μαντούκα, που κέρδισε πέναλτι μετά από σπρώξιμο από τον Λαϊφή. Ο αμυντικός είδε την κόκκινη κάρτα και ο Αλωνεύτης μετέτρεψε σε γκολ την παράβαση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Μετά και απ’ αυτή τη νίκη, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω τον Απόλλωνα, ενώ η Ανόρθωση δεν κατάφερε να ξεφύγει απ’ τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετρώντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα μέχρι τώρα ματς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ομόνοια δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά επικράτησε του Οθέλλου στην έδρα του με 1-0.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν στο μηδέν τους φιλοξενούμενους μέχρι το 89’, μέχρι ο Ποτέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανεβάζει την ομάδα του στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε εδώ την βαθμολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x