Χάντμπολ

Στο τιμ του ΔΙΚΕΑΣ ο Κοτελίδας

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα Παίδων της Νέας Ιωνίας

Σε μία άκρως ποιοτική κίνηση για τα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα για την ομάδα Παίδων προχώρησε η ομάδα του Δικέφαλου Αστέρα.

Ο Αλέξανδρος Κοτελίδας -πρώην διεθνής αθλητής και πρώην τεχνικός των υποδομών του Πανελληνίου- συμφώνησε με τον γενικό αρχηγό του τμήματος Δημήτρη Κοτσιώνη και από την νέα αγωνιστική χρονιά θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των Παίδων στο πλευρό των Αλέξη Αλβανού και Κώστα Τσιλιμπάρη.

inner

Ο Αλέξανδρος Κοτελίδας ως αθλητής αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Πανελλήνιο ΓΣ και στην συνέχεια στον ΑΣΕ Δούκα, ενώ από το 2013 βρισκόταν στις ακαδημίες του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και συγκεκριμένα στα τμήματα Παμπαίδων Α’ και Β’, ενώ το διάστημα 2015-2017 υπήρξε προπονητής στο Παιδικό τμήμα. Ταυτόχρονα ήταν συνεργάτης του Γιώργου Ζαραβίνα στο τμήμα των Εφήβων κερδίζοντας το φετινό πρωταθλήμα Ελλάδος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αλέξανδρος μπήκε στην οικογένεια μας. Είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ αφάνταστα και πιστεύω ότι μαζί με τον Αλέξη και τον Κώστα, θα μεταφέρουν στους μικρούς αθλητές μας, όλα τα εφόδια και τις γνώσεις που τόσα χρόνια έχουν αποκτήσει. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι μαζί με τον Αλέξη, έχει γερές βάσεις και πολύ μέλλον. Το τρίπτυχο μας είναι: υπομονή, επιμονή και πολλά χαμόγελα», σχολίασε ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Κοτσιώνης, ενώ από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Κοτελίδας τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για αυτή την συνεργασία. Στον ΔΙΚΕΑΣ συναντώ αξιόλογους ανθρώπους όπως ο κ. Χαράλαμπος Προδρομίδης, ο κ. Δημήτρης Κοτσιώνης, καλούς φίλους με τους οποίους συνυπάρξαμε τόσο ως συμπαίκτες, όσο και ως αντίπαλοι. Φυσικά αναφέρομαι στον Αλέξη Αλβανό και τον Κώστα Τσιλιμπάρη. Κατόπιν της συζήτησης που είχα με τον κ. Κοτσιώνη είδα ότι υπήρχε ταύτιση απόψεων και πλέον προχωράμε μαζί με τον Αλέξη και τον Κώστα σαν μια γροθιά για το καλό των παιδιών και της ομάδας».

Ο Αλέξης Αλβανός σχολίασε για την συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Κοτελιδα: «Μετά από μία πολύ δημιουργική και πετυχημένη χρονιά γεμάτη με απίστευτες και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε με τα παιδιά, νιώθω πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν αυτό το όμορφο ταξίδι μας με πρωταρχικό μας πάντα στόχο την ευχαρίστηση και ικανοποίηση των παιδιών παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα. Σε αυτό το ταξίδι θελουμε ο Δημήτρης ο Κώστας και εγώ να καλωσορίσουμε τον Αλέξανδρο Κοτελίδα καθώς από εδώ και πέρα αποτελεί συνεργάτη και μέλος της όμορφης παρέας μας...». Ο Κωστας Τσιλιμπάρης δηλωσε: «Καλωσορίζω τον φίλο Αλέξανδρο Κοτελίδα στην προσπάθεια μας. Από την πρώτη μας επαφή με τον Δημήτρη Κοτσιώνη και τον Αλέξη Αλβανό υπήρξε απόλυτη ταύτιση σε αυτό που οραματιζόμαστε για αυτή την ομάδα. Η πρώτη χρονιά έκλεισε με πολύ θετικά συναισθήματα και χρήσιμα συμπεράσματα. Στην επόμενη σεζόν θα έχουμε ακόμη έναν φίλο στην παρέα μας και αυτό θα προσδώσει κι άλλη δυναμική στην προσπάθεια μας. Από αυτή τη σύνθεση και την ίσως πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συνύπαρξη, κερδισμένα θα βγουν τα παιδιά μας».

Τη φετινή χρονιά ο ΔΙΚΕΑΣ κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα Παμπαίδων Α' της Ε.Σ.Χ.Α., νικώντας στον τελικό την ομάδα του Δούκα στην παράταση με 32-30. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας συμμετείχε επίσης στο μεγάλο διεθνές τουρνουά «New Begrade Summer Cυp» που έγινε στο Βελιγράδι το διάστημα 26-28 Ιουνίου.

Αγωνίστηκε στην κατηγορία 2001 και παρόλο που ηλικιακά οι αθλητές του είναι γεννημένοι τις χρονιές 2002-2003, κατέλαβαν την 8η θέση -καλύτερη ελληνική- ανάμεσα σε 20 ομάδες. Στην αποστολή συμμετείχαν και αθλητές από δυο ακόμα ελληνικά σωματεία τον Α.Ο. Πολιτεία και τον ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου.

Τα αποτελέσματα
Μακάμπι Ριζόν (Ισραήλ)- ΔΙΚΕΑΣ 11-19
ΔΙΚΕΑΣ- Νόβι Βελογραδίου (Σερβία) 10-14
ΔΙΚΕΑΣ- Κρίβαγια (Σερβία) 16-16
Σλόγκα (Βοσνία)- ΔΙΚΕΑΣ 16-21
Βόζντοβατς (Σερβία)- ΔΙΚΕΑΣ 22-21
Βέζπρεμ (Ουγγαρία)- ΔΙΚΕΑΣ 18-11
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)- ΔΙΚΕΑΣ 29-27

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x