Βόλεϊ

Στο... τυπικό την ΑΕΚ

Η ΜΕΝΤ επικράτησε 3-1 σετ της ήδη υποβιβασμένης ΑΕΚ και θα λύσει της διαφορές της με τη Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη για την τελευταία μάχη παραμονής στη Volleyleague.

Άνετο τρίποντο (3-1 σετ) πανηγύρισε η ΜΕΝΤ επί της ήδη υποβιβασμένης ΑΕΚ στην τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Volleyleague.

Η ομάδα της Τούμπας δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα- παρότι οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν σε 2-1 στα σετ- και ετοιμάζονται για την τελική μάχη παραμονής κόντρα στη Λαμία.

Οι Λαμιώτες προπορεύονται στην βαθμολογία των πλέι άουτ με 24 βαθμούς και οι Θεσσαλονικείς ακολουθούν με 22. Η μεταξύ τους μάχη θα γίνει την Τετάρτη (15/4) στις 19.00, με τη νικήτρια να πανηγυρίζει και την παραμονή της στην κατηγορία.

Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και αποχαιρέτησαν και τυπικά τη Volleyleague, καθώς στην τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 20-25, 25-18, 19-25)

ΑΕΚ (Παπαδόπουλος): Ανδρεάδης, Δανιάς, Αλεξίου, Χατζόπουλος, Χριστοφίδης, Ωρολογάς / Γκούζντα (λ), Μιχαλόπουλος Α., Μιχαλόπουλος Γ., Καραγιώργος

ΜΕΝΤ (Φίνος): Ναζίρης, Σακόγλου, Παπαϊακώβου, Μπίσετ, Μάντζιος, Κλέρσεντ / Κνάπεκ (λ), Αντιφάκος, Χρυσάφης, Αντωνιάδης, Παντίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x