Stoiximan Super League

Στο χέρι του ο Κλιχ, κοιτάει και άλλους

Στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τον Γενάρη και το καλοκαίρι έχουν καταλήξει ο Ζήσης Βρύζας και ο Άγγελος Αναστασιάδης, με την περίπτωση του Κλιχ να είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ.

Την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι, με τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα αποτελείται από φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ψηλά τον ΠΑΟΚ, επιθυμούν να συνεχίσουν ο Ζήσης Βρύζας και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ξεχωρίσει περίπου δέκα περιπτώσεις παικτών, και δόθηκε έμφαση είναι οι ηλικίες μεταξύ 22 και 26 ετών, για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού χαφ.

Πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να βγάλουν νέους «Μακ» και «Γκολάσα», οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η απόκτηση του Ματέους Κλιχ φαίνεται πως είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμποργκ, Κλάους Άλοφς, προανήγγειλε την αποχώρηση του Πολονού μέσου, κάτι που ανοίγει τον δρόμο στους Θεσσαλονικείς.

«Ο Κλιχ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι σε πολλές ομάδες της Bundesliga θα μπορούσε να είναι βασικός… Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη διαπραγματεύσεις, αλλά νομίζω πώς το να αποχωρήσει από την ομάδα θα είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές», τόνισε ο Γερμανός παράγοντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x