F1

«Στο χέρι του Πάλμερ η παραμονή στη Renault»

Το ενδεχόμενο παραμονής του Τζόλιον Πάλμερ στη Renault και για την επόμενη σεζόν εξετάζουν οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας.

Σε σίριαλ με πολλά επεισόδια έχει εξελιχθεί η τελική απόφαση της Renault για τους οδηγούς που θα βρίσκονται στα μονοθέσια της το 2019, με πολλούς να βρίσκονται στα σχέδια των ιθυνόντων της ομάδας.

Εκτός από τους νυν οδηγούς της γαλλικής εταιρίας (Νίκο Χούλκενμπεργκ- Τζόλιον Πάλμερ) που θέλουν να διατηρήσουν τις θέσεις τους, υπάρχει ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα που στην επιστροφή του στις δοκιμές εξέλιξης της Ουγγαρίας εντυπωσίασε, ενώ την επιθυμία του να βρεθεί στη Formula 1 το 2019 με τη Renault εξέφρασε και ο Νίκολας Λατίφι.

Οι ιθύνοντες της Renault φαίνεται να είναι αναποφάσιστοι για τους οδηγούς στους οποίους θα στηριχθούν το 2019, καθώς ενώ ο Πάλμερ φαινόταν να έχει πολύ λίγες πιθανότητες να συνεχίσει να βρίσκεται στο μονοθέσιο της γαλλικής ομάδας, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Κυρίλ Αμπιτεμπούλ είπε ότι είναι στο «χέρι» του Βρετανού αν θα κρατήσει την θέση του και εξαρτάται από την απόδοσή του στα εναπομείναντα Grand Prix.

«Έχουμε τη διάθεση να ανανεώσουμε με τον Πάλμερ για έναν ακόμα χρόνο. Η σταθερότητα είναι καλή για την ομάδα. Ο Τζόιλον έχει ικανότητες αλλά χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι στο χέρι του να βρίσκεται στην ομάδα και το 2019», είπε ο Αμπιτεμπούλ.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x