Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δράση στην άλλη…άκρη του Ατλαντικού

Εν αναμονή της επανέναρξης των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, το σημερινό κουπόνι είναι αρκετά μικρό σε επιλογές. Ωστόσο αγωνιστική δράση υπάρχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε Βραζιλία και ΗΠΑ.

Το παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον είναι ο πρώτος τελικός του Κυπέλλου Βραζιλίας ανάμεσα σε Ατλέτικο Παραναένσε και Ιντερνασιονάλ. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (3:30) λοιπόν θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός στο «Αρένα ντε Μπαϊσάντα», με τον επαναληπτικό να είναι την επόμενη εβδομάδα.

Η Ατλέτικο Παραναένσε με «όπλο» την έδρα της, εκεί όπου μετρά δέκα νίκες στα 15 πιο πρόσφατα, θέλει να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του κυπέλλου. Το 2013 ήταν η μοναδική φορά που είχε φτάσει μέχρι τους τελικούς, χάνοντας όμως το τρόπαιο από τη Φλαμένγκο. Στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρά δώδεκα Under, ενώ τα έντεκα εξ αυτών έληξαν με N/G!

Από την άλλη πλευρά, η Ιντερνασιονάλ ταξίδεψε στην πολιτεία της Παρανά με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της την ερχόμενη Πέμπτη. Μία κατάκτηση, το μακρινό 1992 εις βάρος της Φλουμινένσε μετρά η Ιντερνασιονάλ, ενώ το 2009 ηττήθηκε από την Κορίνθιανς. Στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, μόλις στο -3 από την πρώτη τριάδα, έχει «πληρώσει» την άσχημες εκτός έδρας επιδόσεις της (1-1-6). Στα έντεκα πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της μετρά τέσσερις νίκες, έξι ήττες και μία ισοπαλία, ενώ σε οκτώ από αυτά επιβεβαιώθηκε το σημείο N/G.

Πρώτο τελικός απόψε, με την λογική να λέει πως και οι δύο ομάδες δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα. Η Ατλέτικο μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, εκεί όπου τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος και να πάρει έστω και ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.10.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και το MLS. Στις 2:00 τα ξημερώματα, η Νιού Γιόρκ Σίτι φιλοξενεί το Τορόντο στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του αποψινού προγράμματος. Αμφότερες βρίσκονται σε ανοδική πορεία, με τους γηπεδούχους να φιγουράρουν στη κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας και τους Καναδούς στην έκτη θέση. Εννιά νίκες στα τελευταία δέκα εντός μετρά η Σίτι, έχοντας σκοράρει επτά φορές τρία γκολ και πάνω (!), ενώ επιβεβαιώθηκε το G/G στα έξι από αυτά.

Το Τορόντο τώρα, τρέχει ένα αήττητο σερί επτά παιχνιδιών (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες), με τη τελευταία ήττα να τη γνωρίζει στη Νέα Υόρκη από την έτερη ομάδα της πόλης, την Νιού Γιόρκ. Προέρχεται από 5/6 γκολ-γκολ, ενώ έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα δέκα από τα έντεκα πιο πρόσφατα!

Δύο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και πετυχαίνουν αρκετά γκολ. Θεωρούμε πως τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι γηπεδούχοι, για αυτό μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσο με το G/G σε απόδοση 3.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu