Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυνατά σημεία σε Europa League

Πλούσια αγωνιστική δράση έχουμε απόψε στη πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με δυνατές μονομαχίες, προσφέροντας μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες.

Το πρώτο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον από τα αποψινά παιχνίδια του Europa League, είναι η αναμέτρηση της Βασιλείας με τη Κρασνοντάρ (19:55). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Λινζ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Μάλιστα, η Βασιλεία έπεσε «θύμα» έκπληξης γνωρίζοντας δύο ήττες από τη Λινζ, και ενώ είχε αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Αϊντχόφεν!

Οι Ελβετοί μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημά τους βρίσκονται στην κορυφή με ρεκόρ 5-0-1, ενώ αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως μετρούν στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις ισάριθμα Over. Μάλιστα, στα δέκα εξ αυτών επιβεβαιώθηκε και το γκολ/γκολ.

Η Κράσνονταρ από την άλλη, μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, έριξε όλο της το βάρος στο πρωτάθλημα Ρωσίας, εκεί όπου συγκατοικεί στην κορυφή μαζί με τη Ζενίτ, μετά από εννιά αγωνιστικές. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα με 4-2 επί της Κρίλια, φτάνοντας τα έξι Over στα τελευταία επτά παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Αναμένεται να κάνει μερικό ροτέισον στον αποψινό αγώνα, καθώς την ερχόμενη Κυριακή έχει σημαντικότατο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται στο γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι. Η Βασιλεία είναι πιο έμπειρη από τέτοια παιχνίδια, ενώ έχει και «σύμμαχο» την ισχυρή της έδρα. Από την άλλη η Κρασνοντάρ κοιτάει πιο πολύ το πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως αφήνει στην τύχη τους τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.20.

Το δεύτερο παιχνίδι που επιλέξαμε είναι η εκτός έδρας δοκιμασία της Μπεσίκτας στη Σλοβακία με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00). Η Σλόβαν πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά στην ιστορία της που συμμετέχει στο Europa League. Απόψε θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της, λόγω τιμωρίας για ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στα παιχνίδια με Σουτιέτσκα και Φερονικέλι. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως παραμένει αήττητη στα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Το κλίμα στην τούρκικη ομάδα από την άλλη δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού το περασμένο Σάββατο γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από τη νεοφώτιστη Γκαζιαντέπ (3-2) και παρέμειναν στους τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι «αετοί» ψάχνουν μια ψυχολογική ανάταση, και το αποψινό παιχνίδι προσφέρεται για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει τα χαμόγελα στην ομάδα. Το ότι θα αγωνιστούν σε ένα άδειο γήπεδο είναι υπέρ τους, για αυτό τον λόγο επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.35.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu