Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Εκεί στο Νότο

Με δεδομένο ότι Χάντερσφιλντ και Φούλαμ έχουν ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, απομένει να μάθουμε την τρίτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που θα τις ακολουθήσει.

Η Κάρντιφ είναι το νούμερο ένα φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ, αφού έχει συγκεντρώσει 28 βαθμούς και της απομένουν τρία εκτός έδρας ματς κι ένα εντός… με τη Λίβερπουλ. Πέντε βαθμούς πάνω από την Κάρντιφ και τη ζώνη του υποβιβασμού φιγουράρουν η πιο ποιοτική Σαουθάμπτον και η Μπράιτον του Κρις Χιούτον.

Η τελευταία φιλοξενεί σήμερα την Μπόρνμουθ και την Τρίτη θα υποδεχτεί την Κάρντιφ. Δύο ματς, έξι βαθμοί, που στη δική της περίπτωση μπορεί να είναι αρκετοί για να της χαρίσουν την πολυπόθητη παραμονή.

Δείτε εδώ τα καλύτερα προγνωστικά ποδοσφαίρου για την Αγγλία.

Η Μπράιτον έρχεται από τρεις σερί ήττες και με μια πρώτη, πρόχειρη ματιά, δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Με μια δεύτερη, όμως, διαπιστώνει κανείς ότι η τελευταία ήττα σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Σίτι. Και η αμέσως προηγούμενη από την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Σήμερα δεν έχει τόσο δύσκολο έργο. Τουλάχιστον στη θεωρία. Η Μπόρνμουθ είναι μια ομάδα στα μέτρα της. Εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και από τη στιγμή που «καθάρισε» με την υπόθεση παραμονή, έριξε πάρα πολύ τα στάνταρ της απόδοσής της. Στις τελευταίες εννιά υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα μετρά 5 βαθμούς: 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες! Επίσης, στις 10 από τις 11 πιο πρόσφατες εξόδους της δεν μάζεψε ούτε βαθμό.

Ο άσος κινείται σε αποδόσεις που ξεπερνάνε το 2.20. Λογικό, για τα δεδομένα της Αγγλίας, όπου αδιάφορες ομάδες υπάρχουν μεν, αλλά πολλές φορές παίζουν για την ιστορία τους και δεν παρατάνε τίποτα. Από την άλλη, εμείς θα το ρισκάρουμε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu