Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα… Ευρώπης για Άρη και Ατρόμητο

Πλούσια αγωνιστική δράση στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης 25/7, με τις 41 (!) αναμετρήσεις για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που διεξάγονται απόψε να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Απόψε ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι ο Άρης και ο Ατρόμητος, με μοναδικό στόχο μια καλή πορεία και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Άρης, που επιστρέφει μετά από οκτώ χρόνια στην Ευρώπη, υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕ Λεμεσού στις 21:30. Οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν γρήγορα στην ενίσχυση του φετινού τους ρόστερ, με τους Ιντέγιε και Σούντγκρεν να είναι τα δύο μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Στα τέσσερα φιλικά που έδωσε το προηγούμενο διάστημα, ο Άρης έδειξε καλά στοιχεία, όμως σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» σαν ομάδα. Στην πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον Ατρόμητο ήταν αρκετά καλός, επικρατώντας με 2-1 χάρη στο γκολ του Ιντέγιε και το αυτογκόλ του Ρισβάνη. Στα θετικά νέα είναι πως ο Λάρσον προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και εκτός απροόπτου θα τεθεί στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη για το αποψινό παιχνίδι. Τέλος, στα αξιοσημείωτα είναι πως ο Άρης τρέχει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί στα εντός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια, καθώς στα τελευταία 26 ματς και από το μακρινό 1968 μετρά 12 νίκες και 14 ισοπαλίες!

Η ΑΕ Λεμεσού από την άλλη ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ποντάρει πολλά στην καλή της ανασταλτική λειτουργία, ενώ αναμένεται να έχει «θέμα» στην επιθετική της γραμμή στο αποψινό παιχνίδι, μιας και οι Μαρκόβσκι και Κάρλος δίνονται αμφίβολοι. Στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στον θεσμό η ΑΕΛ μετρά δύο νίκες μία ισοπαλία και πέντε ήττες, στα επτά εκ των οποίων επιβεβαιώθηκε το N/G.

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς έχει δείξει καλύτερη εικόνα στα μέχρι στιγμής φιλικά του παιχνίδια. Επιπλέον ο ενθουσιασμός που υπάρχει σε ομάδα και φιλάθλους αλλά και ο παράγοντας έδρα θα παίξουν και αυτά τον δικό τους ρόλο. Επιλέγουμε λοιπόν τον άσο σε απόδοση 1.85.

Την ίδια ώρα τώρα, ξεκινάει το παιχνίδι του Ατρομήτου στην Σλοβακία κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα. Οι Περιστεριώτες, έχοντας αλλάξει αρκετά το ρόστερ τους σε σύγκριση με πέρσι και έχοντας νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου τους, τον Γιάννη Αναστασίου, επιθυμούν απόψε να πάρουν ένα σκορ που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της εντός έδρας ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ατρόμητος ηττήθηκε στην εκτός έδρας πρόβα τζενεράλε που έδωσε με τον Άρη (2-1), έχοντας μόλις 38% κατοχή, ωστόσο στο παρελθόν έχει καταφέρει να πάρει τρία διπλά σε εφτά εξόδους του στο Europa League.

Η Ντουνάισκα από την άλλη, έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την πολωνική Κρακόβια, ενώ παράλληλα έρχεται από νίκη (2-1) στην έδρα της Μόραβτσε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της χώρας της. Η πρόσφατη αποχώρηση του βασικού της αμυντικού Σάτκα, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Λεχ Πόζναν, τονίζει ακόμα περισσότερο τις αμυντικές της αδυναμίες. Επιβεβαιώθηκε το G/G στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, G/G και τα 6 τελευταία της στο Europa League.

Ο Ατρόμητος μπορεί να σκοράρει το σημαντικότατο εκτός έδρας γκολ, η Ντουνάισκα σκοράρει αρκετά ως τώρα στη σεζόν, για αυτό και επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu