Δελτία Τύπου

Στον Drogba το Golden Foot 2013!

Ο Ιβοριανός φορ άφησε τα αποτυπώματά του στην …ποδοσφαιρική λεωφόρο της δόξας, στο Μόντε Κάρλο.

Υπό την αιγίδα και με την παρουσία του Πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτου του 2ου, πραγματοποιήθηκε το γκαλά της Promo Art Monte-Carlo Production για το 11ο Golden Foot, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Ο Didier Drogba ψηφίσθηκε από τους επισκέπτες της σελίδας www.goldenfoot.com και την κριτική επιτροπή των δημοσιογράφων ως ο θρύλος του 2013 και άφησε τα αποτυπώματά του στο Champions Promenade (το δρόμο όπου αφήνουν το αποτύπωμα του ποδιού τους οι θρύλοι του ποδοσφαίρου), μαζί με τους Carlos Valderrama, Osvaldo Ardiles και Jean-Pierre Papin, οι οποίοι, επίσης, τιμήθηκαν φέτος για τη …θρυλική πορεία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι στην ψηφοφορία που έγινε από το Sportday.gr, ο Andrea Pirlo είχε αναδειχθεί ως ο εκλεκτός των Ελλήνων φιλάθλων για το βραβείο. Το αποτέλεσμα του site της SPORTDAY, η οποία έχει την τιμή να είναι το ελληνικό Μέσο που στηρίζει ως Χορηγός Επικοινωνίας το Golden Foot, μέτρησε στην τελική διεθνή ψηφοφορία, αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει το Golden Foot 2013 στον μέσο της Juventus.

Ο θεσμός του World Champions Club προσέλκυσε φέτος σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς showbiz. Η σταρ του μπαλέτου και ηθοποιός Lorena Baricalla, ήταν η οικοδέσποινα της τελετής που διεξήχθη στο Monte-Carlo Bay, στην οποία παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί Armand Assante και Tony Schiena και ο παραγωγός ταινιών Julius R. Nasso.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας στη συγχρονισμένη κολύμβηση, Linda Cerutti και Costanza Ferro συμμετείχαν στο ψυχαγωγικό θέαμα που προσέφερε το Corps de Ballet.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x