Τένις

Στον «αέρα» και σήμερα το Roland Garros

Υπό το φόβο της βροχής διεξάγεται και σήμερα το πρόγραμμα του Roland Garros, αφού χτες μετά από 16 χρόνια ακυρώθηκε μια ολόκληρη μέρα λόγω της κακοκαιρίας.

Ο καιρός στο φετινό Roland Garros, δεν έχει βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων με αποτέλεσμα, οι διοργανωτές να αναγκαστούν να ακυρώσουν ολόκληρη τη χτεσινή μέρα μετά από 16 χρόνια!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «ανοίγει» το σημερινό πρόγραμμα με την αναμέτρηση του κόντρα στον στο Νο.14 Ρόμπερτ Μπαουτίστα, όπου τον έχει νικήσει και τις τέσσερις φορές που έχουν συναντηθεί, τελευταία φορά ήταν στη Μαδρίτη, όπου ο Σέρβος τον είχε νικήσει άνετα με 2-0 σετ.

Εφόσον ο Νόλε ξεπεράσει το εμπόδιο του Ισπανού, στο δρόμο του θα βρει είτε τον Μπέρντιχ, είτε τον Φερέρ που διασταυρώνονται αργότερα. Ο Φερέρ έχει κερδίσει εφτά φορές και έχει χάσει έξι απ’ τον Τσέχο, με την τελευταία τους συνάντηση να είναι στη Μαδρίτη, με τον Μπέρντιχ τότε να παίρνει τη νίκη.

inner

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στη σημερινή μέρα είναι ο συναρπαστικός αγώνας, μεταξύ του Ρισάρ Γκασκέ και του Άντι Μάρεϊ, με τους Γάλλους να στέκονται στο πλευρό του συμπατριώτη τους, πιστεύοντας στην έκπληξη. Ο 29χρονος Γάλλος έχει κερδίσει τρεις φορές, έναντι εφτά που έχει κερδίσει ο Σκωτσέζος. Τελευταία νίκη του Γκασκέ κόντρα στο Μάρεϊ, ήταν το 2012 στη Ρώμη.

Την ίδια ώρα ο περσινός πρωταθλητής του Γαλλικού Όπεν Σταν Βαβρίνκα θα αντιμετωπίσει το Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, ο οποίος έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Μίλος Ραόνιτς, ο οποίος είχε στο τιμ του τον Τζον Μακ Ενρό. Τελευταία συνάντηση των δύο, στη Γενεύη, με τον Ελβετό να παίρνει μια άνετη νίκη.

Στο γυναικείο ταμπλό η Ραντβάνσκα, θέλει να ολοκληρώσει το παιχνίδι της Κυριακής και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πιρόνκοβα (6-2, 3-0 πριν τη διακοπή),ενώ η Χάλεπ θέλει να τελειώσει και εκείνη τη νίκη της κόντρα στη Στόσουρ (5-3 πριν τη διακοπή).

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην πολύ καλή στο τουρνουά Τιμέα Μπαζίνσκι (Νο.8) και την Βένους Γουίλιαμς. Οι δύο τενίστριες έχουν συναντηθεί δύο φορές μεταξύ τους, με την Αμερικανίδα, να έχει νικήσει και στα δύο παιχνίδια. Η αδερφή της, Σερένα παίζει πιο πριν έχοντας να αντιμετωπίσει την ανερχόμενη Ουκρανή, Ελίνα Σβιτολίνα.

Αυτή την ώρα προσπαθούν να απομακρύνουν το νερό από τα courts, με σκοπό να ξεκινήσουν τα παιχνίδια.




Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x