Stoiximan Super League

Στον… αέρα ο Λίνεν

Εξαιρετικά επισφαλής η θέση του Έβαλντ Λίνεν μετά την ήττα της ΑΕΚ στα Γιάννενα και τα επεισόδια με παίκτες. Σήμερα αποφασίζει για το μέλλον του η διοίκηση εν όψει του «τελικού» με Πανθρακικό.

Σε δυσχερέστατη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τις… αναταράξεις που αυτή έφερε. Δεν ήταν μόνο το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά η κάκιστη εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο με μόλις μία τελική προσπάθεια, καμία ευκαιρία και 50 λάθη σε όλο το ματς. Πλέον ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ (19:00) αποκτά χαρακτήρα «τελικού», αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης θα είναι καταστροφικό και θα φέρει την «Ένωση» στο χείλος του γκρεμού.

Σε αυτό το παιχνίδι δίχως αύριο είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να εμφανιστεί με άλλον προπονητή. Ο Έβαλντ Λίνεν έκανε τραγικά λάθη στο χθεσινό ματς, με κακές επιλογές στην ενδεκάδα (άλλα δοκίμαζε και άλλα προτίμησε) και δίχως λογική αλλαγές. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως πλέον έχει χάσει τα αποδυτήρια, αφού πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του υπήρξε ένταση με ποδοσφαιριστές. Ο 59χρονος τεχνικός επέρριψε στους παίκτες την ευθύνη για την ήττα, τους κατηγόρησε ευθέως και δημοσίως, ενώ δεν ανέλαβε καμία από τις ευθύνες του.

Η διοίκηση, που είναι εμφανώς δυσαρεστημένη με τον προπονητή, δεν πήρε κάποια απόφαση χθες για τον Λίνεν. Θα «ζυγίσει» τα δεδομένα σήμερα και θα αποφανθεί με καθαρό μυαλό. Αφενός μεν αφουγκράζεται την αγανάκτηση των παικτών, του κόσμου και του Τύπου για τις επιλογές του Γερμανού προπονητή και τη συμπεριφορά του, αφετέρου δε γνωρίζει πως μία αλλαγή προπονητή πέντε μέρες πριν το ματς της χρονιάς απέναντι στον Πανθρακικό μπορεί να αποδειχτεί μπούμερανγκ, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιος μπορεί να επωμιστεί το βάρος να ηγηθεί της ομάδας σε αυτή τη φάση. Ένα σενάριο θέλει τον Αλέξανδρο Κολιάδη να συνθέτει δίδυμο με τον Ντανιέλ Μπατίστα στον πάγκο ή ακόμη και επιστροφή του Νίκου Κωστένογλου. Όλα θα ξκαθαρίσουν το μεσημέρι...

Προβλήματα εν όψει Κυριακής

Με σημαντικές απουσίες θα πάει η ΑΕΚ στο ματς με τον Πανθρακικό. Ο Κωνσταντόπουλος αποχώρησε τραυματίας και εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις περί θλάσης στη γάμπα, θα χάσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια. Ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του είχε ο Κουτρουμπής και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, τη στιγμή που ακόμη δεν είναι έτοιμος ο Μπουγαΐδης. Απών θα είναι ξανά ο Κορδέρο, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά επανέρχεται ο Φούντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x