Euro 2024

Στον «αέρα» το φιλικό Βραζιλίας - Αγγλίας

Εντός της ημέρας θα αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο φιλικό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απέναντι στη Βραζιλία στο Ρίο, το βράδυ της Κυριακής.

Το επίπεδο καταλληλόητας του «Μαρακανά» είναι η αιτία για την οποία αυτή τη στιγμή το παιχνίδι για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της FA βρίσκεται στον «αέρα».

Η δικαστής, Αντριάνα Κόστα Ντος Σάντος ήταν αυτή που εισηγήθηκε τη ματαίωση του φιλικού ματς ανάμεσα στη «σελεσάο» και τα «τρία λιοντάρια». Ο λόγος, ήταν η καθυστέρηση παράδοσης της έκθεσης που αναφέρει ότι το «Μαρακανά» πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η κυβέρνηση του Ρίο άσκησε έφεση στην αρχική απόφαση, έχοντας έγγραφη βεβαίωση για την ασφαλή διεξαγωγή του φιλικού ματς. Οι άνθρωποι της FA, από την πλευρά τους, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για τη θετική κατάληξη της υπόθεσης και εντός της ημέρας θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, πάντως, έχει μεταβεί στο Ρίο από το απόγευμα της Πέμπτης και απλά… περιμένει να μάθει αν τελικά θα παίξει κόντρα στους Βραζιλιάνους.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x