Ελλάδα

Στον δρόμο που χάραξε ο Βαρβαρέσος

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΠΟΡ FM βρίσκεται και πάλι σε τελικό. Επικράτησε 3-2 του ACTION 24 και στις 31 Μαϊου διεκδικεί το Κύπελλο Τύπου απέναντι στο «Βήμα FM - Νέα»

Εφτά χρόνια μετά η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΠΟΡ FM βρίσκεται και πάλι εκεί που ανήκει. Σε έναν τελικό, έτοιμη να επιστρέψει στην κατάκτηση των τροπαίων. Η ομάδα μας επικράτησε με 3-2 στον ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στο ACTION 24 και στις 31 Μαϊου στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου με αντίπαλο την ομάδα "Βήμα FM - Νέα".

Με Κατσαρό και Χελάκη να παρατάσσουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα (ναι, Σωτήρη Κωσταβάρα, σε θεωρούμε και σένα στους καλύτερους κι ας μην το πιστεύεις), η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αγγελο Φλαμιάτο να είναι σκόρερ και των δύο τερμάτων. Στο πρώτο γκολ στο 19' του την έδωσε ο Ρόμπερτ Σωτηρακόπουλος και την έστειλε... σπρωχτά στα δίχτυα και στο δεύτερο στο 31' ο Γεράσιμος Μανωλίδης, με κίνηση αλά Ινιέστα, «ξάπλωσε» δύο αντιπάλους και του έδωσε πάλι έτοιμο γκολ.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ δύσκολο, αφού το ACTION 24 τα έπαιξε όλα για όλα, μείωσε στο 56' με τον Δρακωτό και πίεσε για την ισοφάριση. Μέχρι που ο Βασίλης Μοιρώτσος, πέντε λεπτά πριν τη λήξη, άφησε την άμυνα, παράκουσε τις φωνές του Κωσταβάρα, δεν του έδωσε τη μπάλα διότι θα χανόταν η κατοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Φλαμιάτο, που από την μικρή περιοχή έβαλε το τρίτο του γκολ. Κι αυτό σπρωχτό! Αλλοι του τα δίνουν, αυτός γράφει το ονοματάκι του στον πίνακα των σκόρερς. Τέτοια γκολ θα τα έβαζε και ο... Σαούλης. Μην σας πούμε και ο Αβραμίδης!

Το ACTION 24 μείωσε με τον Λυμπέρη στο τελευταίο λεπτό, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να βγάλει τον ΣΠΟΡ FM από τον δρόμο προς τον τελικό και τον Χελάκη από το σπριντ προς το κυλικείο ώστε να παραγγείλει 12 μπύρες για τον Βασίλη Τσουτσέο, άλλες τόσες για τον Λοϊζο Ξενόπουλο και μόλις δύο για όλη την υπόλοιπη ομάδα.

Το τέλος του ματς βρήκε την ομάδα του ΣΠΟΡ FM ξανά σε τελικό, για πρώτη φορά μετά το 2007. Φήμες που θέλουν τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο να απειλεί με αποκαλύψεις μέσω του περιοδικού του τους διαιτητές και εν τέλει εκείνοι να βοηθούν για να βρεθούμε σ' αυτό τον τελικό, ελέγχονται ως ανακριβείς...
ΥΓ: Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στους τρεις άτυχους της χρονιάς. Στον Γιάννη Θειακό, τον Γιάννη Καραγιάννη και τον Βαγγέλη Μαμούρη. Τους περιμένουμε στον τελικό. Ο πάγκος χρειάζεται γυάλισμα...

Η αρχική ενδεκάδα του ΣΠΟΡ FM: Χαραλαμπόπουλος, Λίγγρης, Μοιρώτσος, Σαούλης, Ξενόπουλος, Μανωλίδης, Αβραμίδης, Τσακανίκας, Σωτηρακόπουλος, Κωσταβάρας, Φλαμιάτος

Αγωνίστηκαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Τσουτσέος, Πάντας.

MVP του αγώνα, της φετινής, αλλά και της περσινής χρονιάς: Λευτέρης Καρύτσας.

inner
Τα ιστορικά στελέχη της ομάδας, Λευτέρης Καρύτσας (58 ετών) και Ηλίας Ιατρού (64 ετών) πανηγυρίζουν την πρόκριση αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x