Επικαιρότητα

Στον εισαγγελέα Καλαμάτας οι δύο 19χρονοι

Ενώπιον του εισαγγελέα την Πέμπτη οι δύο 19χρονοι πιθανοί δράστες της διπλής στυγερής δολοφονίας στη δυτική Μάνη. Το κίνητρο της εγκληματικής πράξης σχετιζόταν με παράνομη αγοραπωλησία αναβολικών.

Στον εισαγγελέα Καλαμάτας θα οδηγηθούν την Πέμπτη οι δύο 19χρονοι οι οποίοι φέρονται ως δράστες του άγριου διπλού φονικού στη δυτική Μάνη. Ο πρώτος προσήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ ο δεύτερος παραδόθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το κίνητρο της εγκληματικής πράξης ήταν οικονομικό και σχετιζόταν με παράνομη αγοραπωλησία αναβολικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας ομολόγησε την πράξη του και κατονόμασε τον συνεργό του, ο οποίος πείστηκε να παραδοθεί ύστερα από πιέσεις που άσκησε η Αστυνομία προς την οικογένειά του.

Όπως όλα δείχνουν, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό. Τα θύματα φέρονται να είχαν λάβει χρηματικό ποσό 800 ευρώ έναντι παράνομων αναβολικών ουσιών, τα οποία, όμως, δεν παρέδωσαν ποτέ στους φερόμενους ως δράστες.

Τα θύματα, 25 και 26 ετών, έφυγαν με μηχανή από την Καρδαμύλη για την Καλαμάτα, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, καθώς έπεσαν σε φονική ενέδρα.

Την επομένη φιλικά τους πρόσωπα ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνισή τους και το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν οι σοροί τους σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα της Μεσσηνιακής δυτικής Μάνης.

Με τη συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ, τα πτώματα των δύο νεαρών ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης, παρουσία ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι τα θύματα είχαν δεχτεί πολλές σφαίρες από καραμπίνα στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώθηκαν εξ αρχής σε υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και εστιάστηκαν σε πρόσωπα με τα οποία οι δύο νεαροί είχαν επαφή από τον χώρο των γυμναστηρίων.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, στη διάρκεια μεταξύ τους συνάντησης υπήρξε διαπληκτισμός και ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες χρησιμοποίησε την οικογενειακή καραμπίνα και εκτέλεσε τα θύματα...

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x