Stoiximan Super League

Στον Εργοτέλη ο Ρουγκάλας

Στον Εργοτέλη, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά, ο Κώστας Ρουγκάλας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλείου.

Μια ακόμα κίνηση δανεισμού για τον Εργοτέλη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Ρουγκάλα από τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί, μετά τον Δημήτρη Διαμαντάκο, απέκτησαν και τον αρχηγό της ομάδας Νέων των «ερυθρόλευκων» για τον επόμενο χρόνο.

Μετά την ανακοίνωση, ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να παίξει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα έβρισκα την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστώ. Θέλω να βοηθήσω τον Εργοτέλη και παράλληλα να βοηθηθώ από την παρουσία μου στην ομάδα. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις και θα προσπαθήσω να δείξω την αξία μου και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Ρουγκάλα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x