Super League 2

Στον Ηρακλή ο Αγγελούδης

Ύστερα από πέντε χρόνια στον Άρη (με ένα διάλειμμα σε Δόξα Δράμας), ο Νίκος Αγγελούδης θα συνεχίσει την καριέρα του στο συμπολίτη Ηρακλή. «Τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε.

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Νίκος Αγγελούδης που προ ημερών αποχώρησε απ’ τον Άρη και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Γηραιό στην προσπάθεια που θα κάνει για επάνοδο στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πέρσι στους κίτρινους στη Σούπερ Λίγκα μέτρησε 17 συμμετοχές και γενικά τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει εμπειρία απ' την πρώτη κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Ηρακλή για τα τρία επόμενα χρόνια θα είναι ο Νίκος Αγγελούδης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή σε ηλικία 12 χρονών. Μετά από μία εξαετία δόθηκε δανεικός αρχικά στην Κοζάνη και στη συνέχεια στον ΠΑΟΝΕ. Ακολούθησε μία πενταετία στον Άρη με ενδιάμεσο σταθμό για ένα εξάμηνο τη Δόξα Δράμας».

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα ο Νίκος Αγγελούδης δήλωσε: «Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια, στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν με έφεραν ο κ. Σεντελίδης και ο κ. Μεταξάς. Από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και κυρίως τον κ. Σεντελίδη τον οποίον θεωρώ δάσκαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x