Βόλεϊ

Στον ΟΠΑΠ πήγε το τρόπαιο του πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ

Το τρόπαιο του πρωταθλήματος της Volley League και οι παίκτες του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν την Πέμπτη τα γραφεία του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν το χορηγό του πρωταθλήματος.

Αντιπροσωπεία των «ασπρόμαυρων», αποτελούμενη από τους Νίκο Σμαραγδή, Ερνάντο Γκόμεζ και Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, συνοδευόμενοι από το μάνατζερ, Αχιλλέα Τζίκα, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

Τα στελέχη, αλλά και οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ, είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν την ομάδα του «Δικεφάλου» για την επιτυχία της κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και να βγάλουν αρκετές selfies με τους παίκτες και το κύπελλο.

«Ήταν υποχρέωσή μας να φέρουμε το κύπελλο στα γραφεία του ΟΠΑΠ ως μία συμβολική κίνηση για την τεράστια υποστήριξη που μας προσφέρει εδώ και χρόνια, μέσω της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος. Εμείς οι αθλητές υπηρετούμε το βόλεϊ, τους φιλάθλους και όσους στηρίζουν το άθλημα σε δύσκολες εποχές.

Ο έντονος ανταγωνισμός που υπήρξε καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, το βόλεϊ υψηλού επιπέδου που παίχτηκε, το συναρπαστικό φινάλε και τα γεμάτα γήπεδα στους περισσότερους αγώνες είναι η μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει το πρωτάθλημά μας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον κεντρικό χορηγό μας, που είναι ο ΟΠΑΠ», τόνισε ο Σμαραγδής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x