Stoiximan Super League

Στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας!

Έκπληξη στο... νήμα για τον Παναθηναϊκό! Ο Χάρης Μαυρίας επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού, μετά τις αστραπιαίες κινήσεις της ΠΑΕ, αλλά και την... πράσινη καρδιά του παίκτη!

Μια μέρα μετά το «φαρμάκι» του αποκλεισμού στο Κύπελλο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού «πήραν» ένα ευχάριστο νέο!

Κι αυτό αφορά την (μεγάλη) επιστροφή του Χάρη Μαυρία στην ομάδα που τον ανέδειξε και χάρη στην οποία έκανε το άλμα στην καριέρα του, με τη Σάντερλαντ.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού κινήθηκαν αστραπιαία και με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να πετύχουν το deal κι εν τέλει κατάφεραν να ντύσουν ξανά στα πράσινα τον νεαρό άσο, ως δανεικό, μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πέραν όμως των κινήσεων της ΠΑΕ, μεγάλο ρόλο σε αυτή την μεταγραφή έπαιξε και η θέληση του ίδιου του παίκτη. Η θέληση δηλαδή του διεθνούς μεσοεπιθετικού που αποτυπώνεται στο γεγονός πως αρνήθηκε καλύτερες οικονομικά προτάσεις (για τις οποίες είχε και… εισιτήρια ανά χείρας) για να γυρίσει στην Ελλάδα και στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Μαυρίας, λοιπόν, αναμένεται στην χώρα μας το Σάββατο και το απόγευμα θα πέσουν οι υπογραφές για να κλείσει οριστικά η «επιστροφή».

Και μέσω αυτής της κίνησης (όπως κι εκείνης του Καλτσά) φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του Παναθηναϊκού να «χτίσει» για το μέλλον, να δελεάσει με το πρότζεκτ του (κόντρα στα χρήματα άλλων συλλόγων) νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που μέσω του τριφυλλιού θα μπορέσουν να αναδειχθούν και να κάνουν την καριέρα που ονειρεύονται!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x