Stoiximan Super League

Στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης!

Στην απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη προχώρησε ο Παναθηναϊκός μετά από συμφωνία με τον Ατρόμητο. Μεγάλη η επιθυμία του παίκτη να ντυθεί στα πράσινα. Άλλον έναν κεντρικό αμυντικό θα πάρουν οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη από τον Ατρόμητο μετά από διαπραγματεύσεις που είχαν μαζί του στο τελευταίο διήμερο.

Ο Ταυλαρίδης θα αποτελέσει την πρώτη από τις δύο κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο για άλλον ενάμιση χρόνο. Ωστόσο όταν έμαθε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και εκείνος από την πλευρά του εξέφρασε την επιθυμία του να ντυθεί στα πράσινα.

«Είναι το όνειρό μου να παίξω στον Παναθηναϊκό. Σας παρακαλώ αφήστε να πάω και να κλείσω εκεί την καριέρα μου», ήταν τα λόγια του στους ανθρώπους του Ατρομήτου, οι οποίοι αποδέχθηκαν το αίτημα του παίκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταυλαρίδης επέλεξε να χαρίσει χρήματα στην ομάδα του Περιστερίου για να μην σταθεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό σε καλό κλίμα οι οποίες επισφράγισαν την... μετακόμιση του παίκτη στο τριφύλλι.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που ήθελε ο Γιάννης Αναστασίου για τον παίκτη που θα αποκτηθεί για το κέντρο της άμυνας. Έτσι ο προπονητής του Παναθηναϊκού άναψε το πράσινο φως για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ο Ταυλαρίδης θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα (Δευτέρα-Τρίτη) και θα είναι στη διάθεση του προπονητή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι οι πράσινοι έχουν -ήδη- αποκτήσει τον Σωτήρη Νίνη ο οποίος προπονείται με την ομάδα στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x