Πόλο

Στον τελικό η Βουλιαγμένη!

Στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, προκρίθηκε η Βουλιαγμένη, που επικράτησε 11-7 του Εθνικού στον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου ανδρών.

Γκάζωσε μετά το πρώτο οκτάλεπτο και πήρε την παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η Βουλιαγμένη, που επιβλήθηκε 11-7 του Εθνικού.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία του ματς και διατήρησε σταθερά το προβάδισμα, που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου (Σάββατο 28/5 – 18.00), όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η νευρικότητα και η άμυνες κυριάρχησαν στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Παπαδόγκωνα να βάζει το μοναδικό γκολ. Δελαγραμμάτικας στην αρχή της δευτερης περιόδου διπλασίασε τα τέρματα, ενώ η διαφορά που δημιούργησε το γκολ με το οποίο μείωσε σε 2-1 ο Αργυρόπουλος δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Καπότσης ένα λεπτό αργότερα έκανε ξανά το +2 (3-1).Χαραλαμπάκης μείωσε εκ νέου για να αυξήσει ξανά ο Βουλγαράκης με φοβερό γκολ 2’’ πριν το τέλος της επίθεσης και 6’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο –όπου οι σκληρές άμυνες κυριάρχησαν- η Βουλιαγμένη άνοιξε τη διαφορά στο +4 (6-2) και χωρίς να απειληθεί μέχρι το φινάλε πήρε την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-3, 2-4, 3-3
Εθνικός: Αργυρόπουλος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπεριστιάνος 1, Μίσιτς 1, Κόχειλας 1, Χατζηκυριακάκης 1.
Βουλιαγμένη: Παπαδόγκωνας 1, Δελαγραμμάτικας 2, Καπότσης 2, Βουλγαράκης 2, Καλαϊτζής 2, Χρυσοσπάθης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x