Επικαιρότητα

Στους -5 το θερμόμετρο στο Πήλιο - Χιονίζει στη Λαμία

Το χιόνι πέφτει όλο και πιο πυκνό σε περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς, ενώ καταγράφονται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, όπως το -5 στο Πήλιο.

Το χιόνι πέφτει όλο και πιο πυκνό σε περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς, ενώ καταγράφονται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, όπως το -5 στο Πήλιο. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Για αρχή στη Θεσσαλία και δη στη Μαγνησία, όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν την περιοχή από τις μεταμεσονύκτιες ώρες και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο Radio Marconi 96,1 F.M.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, ο χιονιάς χτυπά όλο το Πήλιο και τον ορεινό όγκο του. Εντάθηκε μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, αλλά αναμένεται ύφεση των φαινομένων μέσα στην ημέρα.



Ωστόσο, σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ολόκληρος ο μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή, με τα συνεργεία να επιχειρούν σε όλα εκείνα τα σημεία που χρειάζεται, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα.



Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες χιονίζει στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο δρόμο από Λαμία προς Δομοκό. Η χιονόπτωση ξεκινάει από το 10ο χλμ μέχρι και το 17ο περίπου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Από νωρίς στους δρόμους έχουν πιάσει δουλειά οι αλατιέρες και τα μηχανήματα της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Χιόνι πέφτει επίσης και στο δρόμο προς Μπράλο από το Σκαμνό και πάνω, χωρίς επίσης να υπάρχει μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Κανένα πρόβλημα και στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, όπου έχουμε ασθενή χιονόπτωση από τον Τυμφρηστό και πάνω. Ομαλά επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία και στην εθνική οδό.



Χιονόπτωση καταγράφεται και στην Πάρνηθα, στην Αττική, όπου οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί. Σημειώνεται ότ ιεπικρατούν ισχυροί βοριάδες κα χρειάζεται προσοχή.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x