Κολύμβηση

Στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης ο Χρήστου!

Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου νέου αθλητή στην Ευρώπη είναι ο Απόστολος Χρήστου, μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης του Ντουμπάι.

Στην κορυφαία πεντάδα νεαρών αθλητων στην Ευρώπη συμπεριλήφθηκε ο Απόστολος Χρήστου, σε ψηφοφορία των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης που έκαναν προκειμένου να αναδείξουν τον κορυφαίο.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μαζί με την τενίστρια από την Κροατία, Ana KONJUH, την Λιθουανή κολυμβήτρια Ruta MEILUTYTE , τον Σλοβένο Cene PREVC αθλητή του Ski Jumping και την Βρετανή κολυμβήτρια, Abbie WOOD. Ο νεαρός κολυμβητής, μάλιστα, ήταν και ο μοναδικός νέος Αθλητής που προτάθηκε από την Ελλάδα.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Κορυφαίου νέου Αθλητή της Ευρώπης «Piotr Nurowski», θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου στη Ρώμη, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης των Εθνικών Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC).

Μάλιστα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχάρη με ανακοίνωσή της προς την ΚΟΕ τον νεαρό αθλητή. «Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητή και την οικογένεια του για την επιτυχία του αυτή, που ελπίζουμε να γίνει ακόμη μεγαλύτερη με την κατάκτηση της 1ης θέση κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την απονομή του βραβείου».

«Με τρομερή εργατικότητα, να φτάσει στην κορυφή»
Για τη μεγάλη επιτυχία του Απόστολου Χρήστου μίλησε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας συνεχάρη τον νεαρό κολυμβητή και τον προέτρεψε να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να φτάσει στην κορυφή.

«Συγχαρητήρια στο παιδί και σε όσους βρίσκονται δίπλα του. Ο Απόστολος Χρήστου είναι ένα τεράστιο ταλέντο στον χώρο της κολύμβησης, ένας μεγάλος αθλητής και μια μεγάλη ελπίδα για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι μεγάλη τιμή γι’αυτόν αλλά και για εμάς που βρίσκεται στο χώρο μας, που επελέγη από τις Ολυμπιακές Επιτροπές της Ευρώπης για τη διεκδίκηση του κορυφαίου νέου αθλητή της χρονιάς. Εύχομαι σε αυτόν και τον προτρέπω να δουλεύει αδιαλείπτως, να μην πάρουν ποτέ τα μυαλά του αέρα και να μην αδικήσει τον εαυτό του! Με προσήνεια, με ταπεινότητα και με τρομερή εργατικότητα θα πρέπει να φτάσει στην κορυφή και να παραμείνει εκεί ακόμα κι όταν περάσουν τα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x