NBA

«Τέλειωσε» του Ρόντο!

Θέμα... ωρών να ολοκληρωθεί η «βόμβα», καθώς οι Μάβερικς τα ‘χουν βρει σε όλα με τους Σέλτικς για να αποκτήσουν τον Ραζόν Ρόντο. Τι περιλαμβάνει η ανταλλαγή, τρεις παίκτες το αντίστροφο δρομολόγιο.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να φτιάξουν πεντάδα... τίτλου οι Μάβερικς!

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, Ντάλας και Σέλτικς συμφώνησαν σε όλα προκειμένου ο 28χρονος γκαρντ να αφήσει την Βοστόνη ύστερα από εννιά χρόνια και να γίνει συμπαίκτης -μεταξύ άλλων- με τους Νοβίτσκι, Πάρσονς, Έλις, Τσάντλερ.

Εδώ και καιρό οι Τεξανοί... φλέρταραν με τον σούπερ σταρ, που διανύει το τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στους «πράσινους», και είναι πρόθυμοι να... ρισκάρουν αρχικά για να τον «δέσουν» (το προσεχές καλοκαίρι) για πολλά χρόνια.

Απ’ την ανταλλαγή, οι Σέλτικς θα πάρουν τον Τζαμίρ Νέλσον, τον Μπράνταν Ράιτ και τον Τζο Κράουντερ, καθώς και δύο draft pick πρώτου και δεύτερου γύρου το 2015.

Οι Μάβερικς θα γίνουν η δεύτερη ομάδα του Ρόντο στο NBA, αφού απ’ την αρχή της καριέρας του αγωνίζεται στους Σέλτικς, με τους οποίους το 2008 κατέκτησε το δαχτυλίδι, ενώ φέτος μετράει 8 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 10,6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x