Τένις

Στόχος η επιστροφή στο Τορόντο για τον Ναδάλ

Σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει τις προπονήσεις ο Ράφαελ Ναδάλ και πιθανόν θα επιστρέψει στη δράση στο Rogers Cup, στο Τορόντο τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τον προπονητή και θείο του Τόνι Ναδάλ.

Ο θείος και προπονητής του Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι, ανακοίνωσε ότι ο Ισπανός τενίστας αναμένεται να επιστρέψει στα courts στο ATP World Tour Masters 1000, στο τουρνουά Rogers Cup που διεξάγεται στο Τορόντο τον άλλο μήνα.

«Ο Ράφα τα πηγαίνει καλά», είπε ο Τόνι Ναδάλ και συνέχισε «Ο γιατρός της ομοσπονδίας είπε ότι όλα βελτιώνονται όπως έπρεπε, στο χρονικό διάστημα που περιμέναμε. Τώρα θα ξεκινήσει να δυναμώνει τον καρπό του και το χέρι του ελαφρώς και σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσουμε την προπόνηση βήμα-βήμα, δουλεύοντας λίγο πιο σκληρά κάθε μέρα. Ο γιατρός είπε ότι όλα είναι στο σωστό δρόμο».

Ο 30χρονος Ισπανός βρίσκεται εκτός δράσης, με ένα τραυματισμό στον αριστερό καρπό, ο οποίος τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του, ενώ ήταν να παίξει με τον συμπατριώτη του Μαρσέλ Γκρανογέρς στον τρίτο γύρο του Roland Garros. Ο Νο.4 στον κόσμο ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα παίξει και στο Γουίμπλετον.

«Το πλάνο είναι να παίξει στο Τορόντο, εάν όλα πάνε καλά», είπε ο Τόνι Ναδάλ.

Ο Ράφα έχει ρεκόρ 29-8, αυτή τη σεζόν με δύο τίτλους στο Monte Carlo Rolex Masters και στο Barcelona Open BancSabadell.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x