Κύπελλο Ελλάδας

Στόχος η πρωτιά και στο… βάθος ΠΑΟΚ

Αρκετούς παίκτες από τους βασικούς παίκτες του Αστέρα Τρίπολης άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Τύρναβο για το Κύπελλο ο Στάικος Βεργέτης, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ.

Ευκαιρία σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν αναμένεται να δώσει ο Στάικος Βεργέτης στο εκτός έδρας παιχνίδι (7/1, 15:00) με τον Τύρναβο για το Κύπελλο. Ο 38χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής οκτώ από τους παίκτες που είναι βασικοί ή μπαίνουν συνήθως αλλαγή, συν τον Φερνάντο Ουσέρο, που δεν υπολογίζεται.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μάσα, Πάρα, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Λούι, Σανκαρέ, Μπακασέτας, Μπαντιμπανγκά.

Την αποστολή αποτελούν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Βελισσάρης, Γογωνάς, Τιε Μπι, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ρόλε, Μούκαμ, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Τορμένα, Μπαράλες, Τσόφλιος.

Ο Αστέρας έχει προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και του αρκεί μια ισοπαλία για να βγει και πρώτος, καθώς έχει έξι βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος τέσσερις, η Καλλονή έναν και ο Αιγιανός μηδέν.

Όπως είναι λογικό ο προπονητής των Αρκάδων θέλει να έχει ξεκούραστες τους παίκτες του, καθώς το Σάββατο η ομάδα του θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 11η (εξ’ αναβολής) αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x