Stoiximan Super League

«Συντονιστείτε ή αρχίζει… πόλεμος»

Επιστολή προς ΕΠΟ και ΚΕΔ με την οποία ενημερώνει πως αρχίζει τις διαδικασίες «κάθαρσης» της διαιτησίας έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Συντονιστείτε ή αρχίζει…πόλεμος» σύμφωνα με πληροφορίες το κεντρικό μήνυμά.

Μετά από ένα διήμερο «ζυμώσεων» για το θέμα της διαιτησίας, με αφορμή τα σφυρίγματα του Ιωαννίδη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχώρησε σε επίσημες… πράξεις διαμαρτυρίας, ή αλλιώς καλέσματος για αλλαγή συμπεριφοράς σε ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Η αρχική πρόθεση ήταν ο πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας, να έχει από σήμερα συναντήσεις με μέλη της ομοσπονδίας και της επιτροπής, όμως η αρχή έγινε με την αποστολή επιστολής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν και κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή ο ΠΑΟΚ αναφέρει πως η προσπάθειά του έχει ως στόχο το «καθαρό» ποδόσφαιρο και ενημερώνει πως ο σύλλογος γνωρίζει τι γίνεται και που θα οδηγήσουν ανάλογες κινήσεις. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στους υπαλλήλους της ΕΠΟ, οι οποίοι όπως υποστηρίζει η διοίκηση του δικεφάλου του βορρά, έχουν χάσει τον έλεγχο και δεν αντιλαμβάνονται πως οδηγούν το ποδόσφαιρο στο τέλμα. Το… κλίμα που περνάει μέσω της επιστολής ο ΠΑΟΚ, είναι το ότι είναι διατεθειμένος να αρχίσει… πόλεμο αν δεν υπάρξει άμεσα συντονισμός.

Μάλιστα, στο περιεχόμενο της επιστολής, αναφέρονται παραδείγματα και από όλα τα παιχνίδια που εμπλέκεται ο Ολυμπιακός και επισημαίνεται ότι η ΠΑΕ θα συνεχίσει να κινείται θεσμικά, ερχόμενος σε επαφή και με πολιτικά πρόσωπα αλλά και την δικαιοσύνη, για να παραδώσει διάφορα στοιχεία που έχει συλλέξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x