Euroleague

«Συγκέντρωση σε όλο το ματς»

Για να έχει τύχη ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι επεσήμανε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι και την τακτική θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας μπάσκετ για να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Αυτό επεσήμανε ο Αργύρης Πεδουλάκης με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής των πράσινων για τη Σερβία, που έγινε χωρίς καμία απουσία αφού και ο Ρόκο Ούκιτς είναι ετοιμοπόλεμος.

«Είναι δεδομένο ότι στο ματς θα υπάρχει πάρα πολύ ενέργεια. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και την τακτική μας και στα 40 λεπτά του αγώνα», είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε σε καμιά φάση του. Να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Νομίζω ότι αυτός ο αγώνας θα είναι για εμάς μια πάρα πολύ καλή και δυνατή προπόνηση για τους αγώνες που θα έρθουν πολύ, πολύ αργότερα», ανέφερε.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στην «Χάλα Πιόνιρ».

«Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο, αλλά εμάς δουλειά μας είναι να παραμείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχει γίνει προεργασία για όλες τις συνθήκες της αναμέτρησης, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο την δουλειά μας. Το μπάσκετ», τόνισε και –τέλος- σχολίασε για την αντίπαλο της ομάδας του.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί απόλυτο το σέρβικο μπάσκετ. Είναι μια ομάδα που ξέρει να κινείται πολύ καλά στο γήπεδο και έχει στην σύνθεσή της έναν παίκτη σαν τον Μαριάνοβιτς, που σπάνια συναντάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που είναι φορμαρισμένος στα τελευταία ματς, τόνισε: «Πηγαίνουμε να παίξουμε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης και της Ευρωλίγκας. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα μπορεί να ακούς ούτε συμπαίκτες, ούτε τον προπονητή από τη φασαρία. Ο κόσμος θα είναι ο έκτος παίκτης τους. Η Χάλα Πιονίρ και το ΟΑΚΑ είναι οι πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε και τα 40 λεπτά. Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για τον Ερυθρό Αστέρα, γιατί έχει χρόνια να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x