Γενικά

Συγκλονιστικοί οι Ελληνες στο παγκόσμιο καρτ

Ο μεγαλύτερος αγώνας καρτ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ROTAX Grand Finlas 2013, ολοκληρώθηκε με πολύ ωραίο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα.

Οι Έλληνες οδηγοί, Γιάννης Εδιπίδης και Φίλιππος Καλέσης, που συμμετείχαν στους τελικούς των κατηγοριών τους, DD2 Masters και DD2 αντίστοιχα, με την υποστήριξη της DR Hellas, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες με τις επιδόσεις τους, παρά τις ατυχίες που αντιμετώπισαν.

Στην τελευατία ημέρα των Grand Finals που περιελάμβανε το κομμάτι των ημιτελικών και των τελικών, για τις τέσσερις κατηγορίες που διαγωνίζονταν, τις Junior, Senior, DD2 Masters και DD2, ο Γιάννης Εδιπίδης, στην DD2 Masters, ξεκίνησε πολύ καλά την μέρα και στον ημιτελικό της κατηγορίας, κάνοντας μια απίστευτη εμφάνιση κατετάγη στη 19η θέση εν όψει του τελικού.

Ο Γιάννης ξεκίνησε τον ημιτελικό από την τελευταία θέση (34η) και κάλυψε με τρομερή και ταυτόχρονα προσεχτική οδήγηση 15 θέσεις! Στον τελικό των 20 γύρων, ενώ ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια βγήκε απ' τον ρυθμό του. Όμως, στους τελευταίους γύρους του αγώνα, ο πολύ μαχητικός Έλληνας πιλότος, έκανε ένα απίστευτο ντεμαράζ και από την 21η θέση που είχε βρεθεί, κατάφερε να δει την καρό σημαία από την 13η θέση!

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x