Επικαιρότητα

Συγκλονίζει η μητέρα της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου

Θέμα ωρών είναι η εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα μέσα στο σπίτι της στη Λαμία την Τετάρτη σύμφωνα με όσα δηλώνει ο αδελφός

Θέμα ωρών είναι η εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα μέσα στο σπίτι της στη Λαμία την Τετάρτη σύμφωνα με όσα δηλώνει ο αδελφός της.

Μιλώντας στην εκπομπή του "Ε" ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE o Σάββας Κουμπούρας φάνηκε να υποψιάζεται ποιος είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο στη ζωή της που να ήταν με κάποιο τρόπο θυμωμένο μαζί της, ο αδερφός του θύματος απάντησε: "Έχουμε καταλήξει τα αδέρφια της αλλά δε μπορούμε να το πούμε... Εφόσον είναι από το στενό φιλικό της περιβάλλον και άρα γνώριζε πολύ καλά την Θώμη, θέλω να ρωτήσω τον δράστη: Αξιζε στη Θώμη κάτι τέτοιο; Τον καλώ λοιπόν οι ερινύες του να φέρουν την κάθαρση. Κι εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει".



Εκτίμησε ότι η υπόθεση θα κλείσει γρήγορα και είναι θέμα ωρών η εξιχνίαση της

Μιλώντας για την αδελφή του ανέφερε «ήταν αφιερωμένη και είχε χρέος της να προσφέρει στην πολιτεία. Η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο ήταν πολύ ανεπτυγμένη μέσα της. Ένιωθε ότι είχε χρέος να προσφέρει...».

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της μητέρας της

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή η μητέρα της άτυχης κοπέλας συγκλόνισε περιγράφοντας πως βρήκε την Θώμη αλλά και το τι πλάσμα ήταν η κόρη της.

«Ούτε θα υπάρχει άλλο τέτοιο τέκνο στη ζωή μου,ούτε άλλη τέτοια καλοσύνη στον κόσμο .Βοηθούσε τον κόσμο όλο , μάζευε για τον κόσμο όλο τα χριστούγεννα το Πάσχα» ανέφερε

«Να πάτε να δείτε τα πτυχία της , τα βραβεία της, δεν έχει αφήσει κανένα παγκόσμιο συνέδριο , υποτροφίες, ανέφερε με σπασμένη φωνή η μητέρα της Θώμης.

Για την μοιραία νύχτα άκουσε θορύβους αλλά νόμιζε όπως είπε πως ήταν τα εγγόνια ή οι φίλοι της Θώμης.

"Σηκώθηκα κατά τις 6 και δέκα. ΑΑΑ Ακουσα μια φωνή "πονάει λέω" ποιος κλαίει θα κλαίει το μωρό της απέναντι» ανέφερε η μητέρα της.

Στη συνέχεια περιέγραψε πως άκουσε έναν μπαμ «κάποιος έπεσε, δεν πάω να δω».

Είπε ότι η κόρη της ήταν άρρωστη και την είχε τρίψει και την είχε παροτρύνει να μείνει μαζί της το βράδυ.

Το πρωί στις 8 την πήρε τηλέφωνο αλλά δεν της απάντησε.

Μιλώντας με τον γιο της Κώστα τον προέτρεψε να πάρει τα κλειδιά και να ανοίξει . Και εκεί περιέγραψε πως βρήκε την κόρη της μαχαιρωμένη στο κρεβάτι της.

«Γιατί στο έκαναν αυτό παιδάκι μου;»

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x