Ελλάδα

Συγχαρητήρια από ΚΑΟΔ, Ηλυσιακό

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ και όλοι έσπευσαν να συγχαρούν τους «ερυθρόλευκους» για αυτή τη σπουδαία επιτυχία.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο ΚΑΟΔ, που εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση τη Δευτέρα, τονίζοντας πως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν υπερήφανη ξανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους του ΔΣ της ομάδος μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του ΟΣΦΠ για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Euroleage για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τέτοιες επιτυχίες μας κάνουν υπερήφανους και αποδεικνύουν ότι το άθλημα που τόσο αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι μας, συνεχίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο και να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, κάνοντας χαρούμενους όλους τους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται».

Το ίδιο έπραξε λίγο αργότερα και η ΚΑΕ Ηλυσιακός, εστιάζοντας στη μεταξύ τους αναμέτρηση την ερχόμενη Πέμπτη για την Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"H KAE ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, συγχαίρουν τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό, για την κατάκτηση της κορυφής του ευρωπαϊκού μπάσκετ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Θεωρεί δε μεγάλη τιμή ότι θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες μετά την κατάκτηση του τροπαίου!

Το ελληνικό μπάσκετ κρατάει ψηλά τη γαλανόλευκη σε δύσκολους καιρούς και αποτελεί μακράν από το δεύτερο το εθνικό μας άθλημα"!

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x