Επικαιρότητα

Συλλήψεις φυγόποινων με βαριές ποινές στην Ήπειρο

Σε βάρος ενός 48χρονου Έλληνα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του είχαν επιβληθεί ποινή κάθειρξης 8 ετών

Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας έπεσε ένας φυγόποινος που εμπλεκόταν σε υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή, την οποία όμως δεν είχε εκτίσει. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Άρτα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην δικαιοσύνη.

Σε βάρος του 48χρονου Έλληνα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του είχαν επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών στον οποίο οδηγήθηκε, διέταξε τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 51χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης εννέα ετών. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Σταυρακίου με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x