Επικαιρότητα

Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε Άρτα, Ρέθυμνο και Ρόδο

Οι δυο δράστες ηλικίας 26 και 54 χρόνων στην Άρτα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κινούνται ύποπτα.

Η σύλληψη δυο Ελλήνων με παράνομο όπλο και αρκετά πυρομαχικά στην πόλης της Άρτας, πυροδότησε την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους σε ληστείες ή ακόμη και σε κυκλώματα τα οποία κινούνται στον χώρο της νύχτας.

Οι δυο δράστες ηλικίας 26 και 54 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κινούνται ύποπτα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ακινητοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν μαζί τους ένα περίστροφο διαμετρήματος των 38mm και 146 φυσίγγια, για τα οποία δεν είχαν άδεια κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή. Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

*Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στο Ρέθυμνο ένας 54χρονος Έλληνας, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνα στην κατοικία του και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια. Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο κάτοχός του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

*Αλλά και στη Ρόδο, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 28χρονου Έλληνα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια και ένας υποδοχέας εκτόξευσης φωτοβολίδων τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσε και ποινή κράτησης πέντε ημερών για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x